Minu esimene bullmastif

Minu esimene bullmastif ilmus meie ellu aastal 2020.

1991 - 2006 olid minu elus põhilisteks kaaslasteks rotveilerid. Kahjuks nende aretussuunad (ka saba mittelõikamine sealhulgas) ei olnud need, mida mina selles tõus soovisin näha või edasi arendada. Hilisematel aastatel olen põhiliselt pühendunud chow chow aretusele. Samal ajal kuskil sisimas soovisin ikkagi endale sellist suurt ja võimsat koera, kel temperamet rahulikum ja mõistus terav, samas pole aga rabeleja tüüpi. Nii jaäidki silma bullmastifid, keda Eestis kahjuks on registri andmetel 2020 seisuga ainult 7 ja viimane pesa sündinud 2007. Tuli hakata vaatama väljapoole ja leidma kasvatajaid, kes tunnevad tõugu, soovivad selle arengule panustada ja nõus ühe ka mulle usaldama.
2019 detsembris sündiski Ukrainas  DYNASTY OF N'ASTERI ALTER EGO ehk koduse nimega Lexy ja tema kasvataja Nadjya Dudnyk oli nõus selle kutsika meile usaldama. Juulis 2020 saabuski lõpuks kauaoodatud bullmastifi neiu meie kennelisse.

Kommentaarid

Email again:

Eelmine

Järgmine

KENNELISSE SAABUS VEEL TEINEGI BULLMASTIF

Jaga seda artiklit